KEDVEZMÉNY PLÁZA
EGY ÚJ  VÁSÁRLÓI ZÁRT KÖZÖSSÉG LESZÜNK!
 

 AKCIÓ I.

www.VALAMI.hupont.hu oldala van?

Csatlakozzon hozzánk és 20.180 Ft / év díj helyett,  az év végéig INGYEN reklámozzuk honlapját! 


ÁLLANDÓ  AKCIÓ

Ön cégvezető? www.VALAMI.webnode.hu oldala van?Csatlakozzon hozzánk és 20.180 Ft / év díj helyett,  az év végéig INGYEN reklámozzuk honlapját! 

Mi honlapjának címe?
Mivel foglalkozik/ mit kínál / ad el?
Hol hirdeti honlapját az interneten?
Neve
E-mail címe
Weboldala/k címe


ÚJ VÁSÁRLÓI KÖZÖSSÉG VAGYUNK!

Főleg internetes, vállalkozói kezdeményezésre indult el a zártkörű VÁSÁRLÓI KEDVEZMÉNYKÁRTYA program. Első körben 27 vállalkozónál  vásárolhatnak kedvezménnyel a kártya tulajdonosok. Kedvezmények mellett több helyen különféle extra szolgáltatásokat is kaphatnak vásárlóik. Az elfogadóhelyek számát folyamatosan bővítjük, a minél magasabb kiszolgálási színvonal érdekében. Bízunk benne, hogy kezdeményezésünk elnyeri tetszését és vásárlásainál előnyben részesíti Partnereinket!

Eljött az idő, hogy egy olyan szolgáltatással lepjük meg, ami kiemeli Önt a tömegből. Megoldást kínálunk a válság következményeire! Kártyánk a modern mobil és internet segítségével jut el Önhöz. Mi adunk és nem pénzt veszünk el a pénztárcájából, mint réges régen egy messzi - messzi kedvezményhálózat.. Célunk a lakosság megsegítése a spórolás útján! A kedvezményekért nem kell pontokat gyűjtenie, csak ha Kedvezmény Pláza ajándékokat szeretne.  Nálunk nem kell matricát ragasztania telefonjára, pénztárcájára. A kártyánk különleges státuszt biztosít azoknak, akik kedvezményeket szeretnének!

Ön valóban fontos nekünk és a Partnercégeinknek, hogy megismerje Őket és minket, javasoljuk gyakran nézze meg oldalunkat és vásárlás atlaszául szolgálja majd! Egy új világ kapujában áll és megtette az első lépést, hogy felfedezze azt!  Bízunk benne, hogy szolgáltatásunk és a kedvezmények elnyerik bizalmát!

Ön úgy adományoz civil szervezetnek, hogy közben vásárol saját magának? Az Ön segítése, egy érték! Hiszen egy emeled díjas sms elküldésével, támogat is. Segítő vásárlását egy kedvezménykártyával is igazolja, hiszen ez egy tagság is valahol. A kártyánk nem tucat plasztikból van, hanem ezüst színű időtálló fémből! Az Üzleti kártya, pedig egy arany színű fém kártya. Legyen a Pláza segítő barátja! Ismerje meg a különleges szolgáltatókat, partnereinket!

A romló gazdasági helyzetben, egyre nehéz sokaknak a megélhetés, az átlag ember a havi kiadásai miatt sok mindenről lemond, legyen ez egy ajándék, könyv, masszázs, lelke kényeztetése...Sajnos a magyar kereskedők ezért, nehéz helyzetbe kerültek, a vásárlóerő is csökkent, a mobiltechnológiával elkényelmesedtünk. Jobb otthonról netezni-vásárolni, mint kimozdulni és egészségesen sétálva shoppingolni. 

Szolgáltatásunk azért alakult, hogy megoldást kínáljunk ezen problámák leküzdésére! A kiadásokat csökkentsük, élvezze a kedvezményeket!

Jó spórolás kívánunk!

Hogyan működik?

A kártya felmutatásával lehet igénybe venni a kedvezményeket.

  0
Az oldal a világ legkönnyebben használható weboldalkészítőjével, a Mozellóval készült.

 .