C-WORLD
Igényeljen C-World Cash Card-ot a lenti linken!
 

A C-WORLD egy új cég 2015 októbere óta Magyarországon, ami az Öné is lehet, a úgy érzi! A csatlakozás ingyenes, van bankkártyája is és egy Angliában bejegyzett társaság. A vásárlói közösség családok élet körülményeinek javítása és a kereskedelmi forgalom élénkítése. Minden vásárlás után van visszatérítés. Lehet, hogy ismer(t) hasonló közösségeket, de kérem ne általánosítsunk! Ha új tagokat csatlakoztat ingyen maga alá a rendszerbe, az ő vásárlásuk után jutalékot kap. Akkor is, ha Ön adott hónapban nem vásárolt semmit. Miért? Mert itt nincs kötelező vásárlás! Nincs kezdőcsomag, nincs kockázat, hogy csatlakozzon! Hiszen ez egy szolgáltatás!


A C-WORLD rendszer ,,terméke" a vásárlási kedvezmény. Van telefon flottája is, hiszen egy dinamikusan növekvő trendi cég. Ön ha beregisztrál, saját webirodájában követheti nyomon jutalékait ( is ). Olyan vállalatok álltak mögé, mint a PEAK FINANCIAL SERVICES, MASTER CARD, VODAFONE, MOL, mert egy prepaid kártyája van.            A kártya kiváltása nem kötelező, csak javasolt ha van sok jutaléka! A Peak kártya egy prepaid fizetési és pénzforgalmi terméket és szolgáltatásokat nyújt, amelyek megkönnyíthetik az életünket.

Tudja biztonságban személyes információit és biztosítsa névtelenségét! Személyes adatai védettek az adathalászat és a visszaélések ellen, miközben internetes fizetéshez vagy utazásai során használja a Peak Mastercard -ját, mivel a kártyaszámlát a fő bankszámlájától szigorúan elkülönítve tárolják. A Prepaid MasterCard nem kapcsolódik bankszámlához, így megkíméli használóját számtalan felesleges költségtől, ugyanakkor kedvező áron kínál pénzügyi tranzakciókat, készpénzfelvételt, vásárlást. Nem inkasszálható, egyszerűen, online igényelhető. Élvezze prepaid MasterCardja minden előnyét határok nélkül! 

A prepaid kártya a pénzügyi szektor leggyorsabban fejlődő terméke. Az évtizedek óta agonizáló magyar bankkártya piacon jó ideje kiéheztünk egy igazán átütő sikerre. A  Peak Financial Services lehet a közép-kelet európai szektor piacvezetője. Egy zsúfolt, folyamatosan növekvő és versengő piacon nem könnyű kitűnni a tömegből.        A Peak Financial Services Termékfejlesztési Csapata folyamatosan és elszántan dolgozik azon, hogy ügyfeleink pénzügyi életét könnyen és egyszerűen beilleszthető megoldásokkal tegyék hatékonyabbá.

A prepaid MasterCardot üzleti életében is számos előnyt nyújt, építse be cége életébe is, és mindennapi készpénzforgalmát egyszerűen kontrollálhatja, vagy rendeljen kártyát alkalmazottainak, partnereinek és a kifizetések egyszerűbbek lesznek mint valaha. A világon 35.000.000 helyen használhatja / több mint 2 millió ATM-ben pént vehet fel vele
Általános felhasználásra készült prepaid kártyáink mindent tudnak, ami egy átlagos bankkártyától elvárható, sőt annál többet is, mindezt alacsonyabb költségekkel.      A prepaid kártyán forgalmazott összegek a lehető legnagyobb biztonságban vannak, mindennemű követelésekkel szemben védetten. Nem kapcsolódik bankszámlához, a szolgáltató nem használhatja a kártyák egyenlegét hitelezésre, ezért az összeg tökéletes biztonságban van.

Amikor nem használja prepaid MasterCardját egy sms elküldésével zárolhatja. Online tranzakcióihoz egy művelethez használható CVC kódot kérhet.  A vásárlók részéről a csatlakozás ingyenes, nincs kezdőcsomag, nincs tagdíj, nincs kötelező vásárlás, nincsen vállalkozási kockázat. A kedvezményt adó partnerek részére fizetőképes keresletet, reklámot és stabil vásárlói forgalmat generál oly módon, hogy az ország kereskedelmében és szolgáltató iparában a lakosság és a vállalkozások által rendszeres kiadások egy részét a kedvezményt adó partnerekhez irányítja. Partnereink így folyamatos és növekvő árbevételre számíthatnak.              A kedvezményt adó partnerek részéről a csatlakozás ingyenes, nincsenek járulékos költségek. Elvárás a kedvezményes vásárlás felajánlása a vásárlói közösség számára. Valamint minőségi áruk, szolgáltatások, garanciális feltételek, illetve a színvonalas kiszolgálás biztosítása. A C-World Rendszer „terméke” a vásárlási kedvezmény, amivel széles tömegeket lehet elérni és amely segítség a vásárlók és a kereskedők kölcsönös és jelentős fejlődéséhez.

Kér CVC kódot a kártya? Nem! Van mobiltelefon flottája? Igen a Frondeo Team vagy a Vodafone is választható! A tranzakciós díjakból is ad visszatérítést! A kártyával saját bankjából nem tud rá pénzt tenni! Miért? Mert a rendszer betartja a törvényeket. De a C-World rendszeren át tud tenni pénzt rá!                                                                  Ön Bankja--->CWORLD--->Peak kártyája. Vásárolhat készpénzzel, kártyával, C-World E utalvánnyal is.

Nézzünk egy példát! Ön vásárol például a Planet GSM-ben 10000 forintért egy használt telefont. A visszajuttatás 10%, azaz 1000 Forintnak a 6 százaléka. Ebből az Ön direkt jutaléka 60 Ft. Ha Ön alá beregisztrál 200 fő és Ők  10000 Ft értékben vásárolnak havonta, akkor ez 60 Ft x 200 fő = 12000 Ft / hó jutalék. Éves szinten akár 144000 Ft is lehet a jutalék!

Ha Ön komoly pénzt akar keresni mások vásárlásából, írjon! Vagy regisztrálja magát itt www.c-world.co.uk/H-0002285 ajánló kód H-0002285

A KEDVEZMÉNY PLÁZA NEM KEDVEZMÉNYT ADÓ PARTNERE A C-WORLDNEK, HANEM MINT A HONLAP ÜZEMELTETŐJE TAGJA A C-WORLD RENDSZERNEK! 

ID SZÁM: -0002285            

A C World megbízható rendszer! Erről itt olvashat! 

0
Az oldal a világ legkönnyebben használható weboldalkészítőjével, a Mozellóval készült.

 .