INGYEN REKLÁM boltaneten.hu CÉGEKNEK!

Kedves Vállalkozó!

http://boltaneten.hu/ -on ez van kiírva:  Tisztelt Felhasználónk!  Tájékoztatjuk, hogy 2018. március 31-én leállítjuk szolgáltatásunkat.  Ezt követően a webáruházak nem lesznek többé elérhetőek. 

MÁR NE OTT, HANEM FELÉNK NYISSON!


Ha Ön fél, hogy honlapja vagy webshopja megszűnik, akkor mentse le a tartalmakat, töltse fel másik tárhelyre, weboldalra, webshop rendszerbe, ezt tudom javasolni. NEM MI CSINÁLJUK A BOLTANETEN RENDSZERT! Azért kíváncsi lennék, hogy a több mint 7000 web-shop felhasználóból mennyien tudja ezt? Ha tőlünk tudta meg, örülök neki,ha már tudta, akkor elnézést! Tudunk javasolni web-shop-weblap szerkesztő rendszert! Mi az ingyenes reklám miatt szólunk! A mi oldalunk a www.smsplaza.info

2018 március végéig díjmentesen jelentkezhet hirdetésével, amit megjelenítünk itt http://smsplaza.mozello.hu/uzletek/ DÍJTALAN HIRDETÉSE 365 napig érvényes lehet!  Amint elérjük a 38 partnercéget, onnantól a következő, tehát a 39-ik cég kedvezményesen 4990 forintért csatlakozhat 20180 Ft helyett! Amennyiben érdekes lehet Önnek , hogy a hirdetése itt legyen / 20180 forint helyett INGYEN / ami tartalmazhat:

VIDEÓT, TÉRKÉPET, SZÖVEGES HIRDETÉST, KÉPET, HTML KÓDOT, BANNERT, STB... jelentkezzen és írjon! 

Az Ön vállalkozását 365 napon át reklámozzuk ingyen, amennyiben Ön valamilyen kedvezményt ad vásárlóinknak, akik az oldalunk által érkeznek Önökhöz. Kérdés szokott lenni, de mit adjak?

MLM cégek képviselői átlag 20%-ot adnak.

Akik valamilyen kedvezménykártya elfogadóhelyek:5-10%-ot.

Van, ahol bizonyos összeg felett INGYENES szerelés, kiszállás, állapotfelmérés, szakmai tanácsadás a kedvezmény.

De, van aki szerint összeghatár feletti megrendelés után éri meg a kedvezmény.

És Ön hogy döntött? Várjuk észrevételét, kérdéseit! 

Amennyiben az ingyenes reklám ellen nincs kifogása, örömmel vesszük bemutatkozó HIRDETÉSÉT! 


0
Az oldal a világ legkönnyebben használható weboldalkészítőjével, a Mozellóval készült.

 .