Ismerje meg virtuális világunkat, és vásároljon majd kedvezményesen !
Hamarosan beindulunk!  Start : 2019.
ADDIG SAJNOS NEM ÜZEMEL AZ OLDAL, ELNÉZÉSÜKET KÉRJÜK !

  

 

Mi a Kedvezmény Pláza?

A Kedvezmény Pláza korábban SMS Pláza néven futott, de egyediek szeretnénk lenni és a piacon vannak hasonló nevű szolgálthazai atók, mi pedig egy Kedvezményeket közvetítő Oldal, azaz egy virtuális Pláza vagyunk, ahol Cégek szolgáltatásaival a Magánszemélyek találkoznak. De 2018.05.25. -e után a magánszemélyek beazonosítható adataira nem vagyunk kíváncsiak! 2018 Business Net Centere!

Jó Kedvezményes Vásárlást! 

SZÁMOS KEDVEZMÉNYEK MÁR 27 PARTNERÜNKNÉL!

Igényeljen egy adományozó Kedvezmény Pláza kártyát. Élvezze a partnercégek kedvezményeit          ( például 10% ) és gyűjtse majd a pontokat az ajándékokért! 

*    Legyen egy fém zsebnaptára, ez nem ingyenes!
** Minden Kedvezmény Pláza kártya vásárlásával nemes célt támogat, a 16 éves Club Net Cet Egyesületnek 90 vagy 990 forintot  adományozunk!
*** Minden fizetős kártya vásárlással  dupla pontot kap. Amit a katalógusunkban beválthat, tetszőleges ajándékokra 3 ponttól!

FIGYELEM! AZ smsplaza.hu és az smsplaza.com oldalt NEM MI ÜZEMELTETJÜK! Ezért ÚJ nevünk KEDVEZMÉNY PLÁZA lett!


Mindenkire, aki személyes adatokat kezel (rögzít, gyűjt, tárol, használ, módosít vagy továbbít – a GDPR rendelet fogalmi körében, őket nevezi Adatkezelőnek). Az a szervezet vagy személy, aki számára továbbításra kerül az adat, 
az az ún. Adatfeldolgozó (pl. ha egy weboldalon a felhasználók feliratkoznak a hírlevélre,  amely feliratkozás során megadják az email címüket – ez adatkezelés,  de az adatok egy hírlevél szolgáltató rendszerébe kerülnek továbbításra – ez az Adatfeldolgozás).

Hogyan lehet 2019-től havonta ingyen 250 forintja?


Létrehozunk egy virtuális Pláza pénztárcát Önnek! Magyarországi Ünnepnapokon +250 Forinttal megnöveljük! Minden hónapban + 250 forintot ráteszünk, így a valaki januárban regisztrál és decemberben igényli a virtuális pénztárcáját,akkor 3000 forintot kap. Ezt csak partnereinknél vásárolhatja le utalvánnyal 100%-ban! 
De, ha inkább készpénzt szeretne, akkor 
50%-ban fizetjük csak ki. Miért? Mert a célunk az, hogy Partnereinknél vásárolja le! Vagy 50% Készpénz Önnek és 50 százaléka Nonprofit partnereinknek, 
akit Ön választhat majd ki! Az akció érvényes  2018. december 31 - től!

Kérdések -és válaszok:

Gyűjtöttem 3000 forintot, amit a Partnereiknél vásárolhatok le.  De nekem most kell a pénz. Mennyit kapok?

Csak a Partnereinknél vásárolhatja le 100%-ban! Készpénz esetén ez csak 1500 Ft .  Vegye fel a kapcsolatot velünk! 

Mennyire látogatott az oldal?

Szeretnénk eljutni 20+18 vállalkozóhoz és segíteni Nekik, hogy azonnal tudjanak a weboldaluk látogatószámán növelni. – Csupán ezen okból kifolyólag adjuk a hirdetési felületet akciósan 0 forintért, azoknak a vállalkozóknak akik most csatlakoznak. Ez egy  új marketing módszer, hiszen ha valahol el lehet költeni INGYEN pénzt, amit a fizetős csatlakozók állnak később. Nem érdemes ezzel a kérdéssel foglalkozni! Ha megy egy üzlet azért kell reklámozni, ha nem azért! 


2019 évi zsebnaptár,      ami egyben ezüst kedvezménykártya 1 évre* + nemes célt is támogat**    + ajándék pontok!***   5080 Forintért.

A Kedvezmény Pláza vezetősége tisztelettel köszönti minden kedves látogatóját!

A Pláza az Internet extravagáns színfoltjaként több mint 18 kategóriával fogadja a kedves vásárlókat és szórakozni vágyókat. Minket elsősorban a szolgáltató, vásárló- és szórakoztató funkció tesz minden mástól különbözővé.

“Pláza – jelenség” = “szórakozva vásárolni”

Olyan oldalt biztosítunk Üzleti Partnereinknek és Vásárlóiknak, amely lehetővé teszi a kulturált, kényelmes, biztonságos körülmények között történő vásárlást    egy kellemes, modern rendszerrel!

A Plázában kategóriák vannak ( "ÜZLETEK" ). Erről ITT tájékozódhat!

Tisztelettel:

a vezetőség


Weboldalunkon csak cégek / egyéni vállalkozók adatai találhatóak meg, akik beleegyeztek korábban reklámozással ezzel. Ha Ön Magánszemélynek érzi magát, kérem ne adja meg az adatait 2019-ig! Mert csak vállalkozásokkal állunk kapcsolatban!

látogató számláló

0
Az oldal a világ legkönnyebben használható weboldalkészítőjével, a Mozellóval készült.

 .