BIOHACK AKADÉMIA

                      AZ UTAD A TÖKÉLETES EGÉSZSÉG FELÉ MOST KEZDŐDIK!

 

Segítünk!

AZ ÉLETMÓDAKADÉMIA SEGÍTSÉGEDRE LESZ, HOGY MAXIMALIZÁLD A BENNED REJLŐ LEHETŐSÉGEKET!

AZ EGÉSZSÉGED A GAZDAGSÁGOD!
                                                                                              
AHOGY A TECHNOLÓGIA FEJLŐDIK, EGYRE TÖBB EMBER FORDUL A BIOHACKINGHEZ, HOGY AZZAL MAXIMALIZÁLJÁK AZ EGÉSZSÉGÜKET ÉS A TELJESÍTMÉNYÜKET.

Egy segítőkész, barátságos, profi csapat várja, hogy segíthessen neked.Megtanítunk!

EGYSZERŰ, KÖVETHETŐ TIPPEK, AMIKKEL AKÁR MÁR MA KÉPES LESZEL ELŐRE LÉPNI! Napi kapcsolatban leszünk, aminek a segítségével folyamatosan személyre szabjuk az életmódod, hogy az tényleg rád legyen szabva, és hogy a fejlődés egyenletes és folyamatos legyen.

Megtanítunk azokra az eszközökre, amikkel a következő lépcsőfokra leszel képes ugrani. Betegség többé nem fog az utadba állni.

Mi is átmentünk azokon a kihívásokon, amin most te is. Empatikusság és segítőkészség nálunk alapfeltétel.

Életmód tanácsadás

Rácz András vagyok személyi edző és életmód tanácsadó, saját életmódom megváltoztatásával kezdődött nálam a szakma kitanulása, klinikai depresszió és pánikbetegség áldozataként nem volt más választásom hogy az úgynevezett "alternatív" utat válasszam magamnak a gyógyulás érdekében, és már évek óta tünetmentes vagyok.                                                                                                                         
Mindezek után küldetésemnek éreztem hogy megosszam másokkal is azt amit sikerült elérnem, ezért váltottam szakmát, és most itt vagyok hogy neked is megmutathassam az utat. Észak-Nyugat Angliában tanultam ki a szakmát, ezért tényleg a legújabb és leghatásosabb módszerekkel rendelkezem mint életmód oktató.

Azóta már rengeteg embernek segítettem kimászni a gödörből vagy megvalósítani az álmaikat, legyen szó arról hogy most kezded az életmódváltást vagy akár már haladó szinten vagy.


0
Az oldal a világ legkönnyebben használható weboldalkészítőjével, a Mozellóval készült.

 .