LAKBERENDEZÉS
 

Egyedi Gyémántköves Festmény

Egyedi képet szeretnél? Olyan képet készítek, amiből garantáltan nem lesz még egy a világon! Megörökítetted a legszebb, legboldogabb pillanatokat az életedből? Szeretnéd ezt a faladon látni egy egyedi kép formájában? 

A kèp apró, gyèmántszerű kövekkel van kirakva. A kèp tèmája bármi lehet, állatok-növènyek, portrè, emberek, tájkèpek, virágok vagy akár gyerekeknek szánt kèp. De saját fotó alapján is tudok ilyen kèpet kèszíteni a kicsi mèrettől kezdve a nagyig. Az ár a kèp mèretètől ès egyedisègètől függ, megbeszèlès tárgyát kèpezi. Ha valaki szeretne ilyen kèpet a kapcsolat fül alatt fel tudja velem venni a kapcsolatot! 

 Egyedi Poszter Webáruház

Az Egyedi Poszter Webáruházban rengeteg különleges poszter közül válogathatsz, melyekkel egyedivé varázsolhatod otthonod, irodád. Mesebeli, fantasy, absztrakt, modern és vintage témájú posztereink bármely helyiség hangulatát feldobják. Neked milyen a stílusod?
Folyamatosan bővülő választékkal várunk!

EvaPresent Webshop

Ajándékok minden alkalomra!  Óriási választék, olcsó árak! Ajándékoznál, de nincs ötleted és nincs időd sem? Látogass el hozzánk és az ajándék házhoz megy! Több, mint 5000 féle termékből bármilyen alkalomra, bárkinek találsz valami szépet és személyeset! Akár már 1000.- Ft-ból ajándékozhatsz barátaidnak!0
Az oldal a világ legkönnyebben használható weboldalkészítőjével, a Mozellóval készült.

 .