Egyedi Gyémántköves
FESTMÉNYEK
 

Rólam

Palicz Edina vagyok, 31 éves Nyíregyházi. Nagyon szeretek minden kreatív és kézügyességet igénylő dolgokat kipróbálni! Régebben gobleineket készítettem, azután színeztem. DE ezeket mind meguntam, és véletlenül szembe jött velem a lehetőség hogy kipróbálhassam magam egy teljesen más technikában, egy olyan dologban amiről még soha nem hallottam, sőt hazánkban kevéssé ismert. Ez a gyémántszemes kézimunka, angol nyelven diamond painting. Teljesen elvarázsoltak a szebbnél-szebb képek, amiket magam is el tudok készíteni. És ami a legfontosabb hogy nem csak az adott minták közül lehet választani mint a gobleinnél, hanem egyedi, fénykép alapján is lehet képeket készíteni! És ez nagyon megfogott benne. Amiért ezt a weboldalt létrehoztam az az, hogy mint szolgáltatást kínáljak fel, és egyedi, fényképek alapján készítsem el a képeket személyre szólón, az igényeknek megfelelően.



Szolgáltatásom

Egyedi képet szeretnél? Olyan képet készítek, amiből garantáltan nem lesz még egy a világon! Megörökítetted a legszebb, legboldogabb pillanatokat az életedből? Szeretnéd ezt a faladon látni egy egyedi kép formájában? 

Megszeretném mutatni nektek,hogy èn miket készítek. A kép apró, gyémántszerű kövekkel van kirakva. A kép témája bármi lehet, állatok-növények, portré, emberek, tájképek, virágok vagy akár gyerekeknek szánt kép. De saját fotó alapján is tudok ilyen képet készíteni a kicsi mérettől kezdve a nagyig. Az ár a kép méretétől és egyediségétől függ, megbeszélés tárgyát képezi. Ha valaki szeretne ilyen képet, a kapcsolat fül alatt fel tudja velem venni a kapcsolatot! Albumomban mutatok olyan kész képeket is, amik fotó alapján készültek!


Megrendelés előtt!

Ahhoz hogy jó minőségű és szép felbontású képet tudjak készíteni jó minőségű fényképre van szükségem, mivel a kövek adott méretűek. 

A kép méretválasztásánál azt figyelembe kell venni, hogy egy távoli, több személyt tartalmazó képet kicsi méretben nem célszerű csináltatni, mert az arc nem lesz szépen kivehető. Ezért távoli képhez ajánlom a nagyobb méretet. Ha egészen közeli a kép akkor viszont szépen el lehet készíteni kisebb méretben is!

 Az árak az anyagköltséget és a munkadíjat is tartalmazzák.

A képekhez keret nem tartozik, de igény esetén azt is tudok készíttetni hozzá.  És mivel a kövek rá vannak ragasztva az anyagra nem mindegy hogyan van kereteztetve, mert kasíroztatni nem szabad, és csakis tükröződésmentes üveggel mutat igazán jól!!

Ami még fontos, hogy egy kép elkészítése hosszadalmas idő, mérettől függően akár több hónapot is igénybe vesz. És azzal is számolni kell hogy az alapot  megrendelés után tudom csak megrendelni, és külföldről jön, aminek szintén több hét a gyártási, illetve szállítási ideje!

Csak megbízható gyártókkal készíttetem el az alapot, hogy a kész kép a lehető legjobb minőségű legyen!

Nem csak fotó alapján készítek képeket! Bármilyen témában lehet képet készíteni. Például: Növények-állatok, tájképek, emberek, vallásos képek, portrék, mesefigurák, és bármi ami tetszik, mindent meg lehet valósítani!

KAPCSOLAT: 

Telefon: +3630/653-9198                              E-mail: dina8@netra.hu                                        Facebookhttps://www.facebook.com/palicz.edina


0
Az oldal a világ legkönnyebben használható weboldalkészítőjével, a Mozellóval készült.

 .