AZ ÚJ FACEBOOK? A FACEBOOK ALTERNATIVÁJA?
 

Egy új közösség, amivel pénzt lehet keresni ez a:

Az új netes őrület neve Bizmo, ami egy angol szöveg szavaiból kirakott mozaikszó: “Where business meets opportunity”.  Minden ezzel van tele, a közösségi háló folyamatosan dobja fel a tagok által kirakott hirdetéseket. Rövid, megzenésített ötletek, érdekességek, tippek. Többféle kategória létezik, konyhai, barkács, stb. Az Instagramon is rengeteg van belőle, biztos mindenki találkozott már vele, de ezzel pénzt is kereshetünk.  

A legolcsóbb előfizetés havidíja 10 euró, de vannak magasabb csomagok is. Ez a basic csomag! Kétféle módon lehet pénzt keresni, lifehack készítéssel/megosztással és toborzással. A készítés/megosztás tiszta sor, hogy robotmunka, de a toborzás már más tészta. 

Tudtad , hogy a mobilod akkor is képes pénzt keresni , ha Te éppen alszol ? Nézd meg ezt a videót https://www.bizmo.top/ a képernyő jobb alsó sarkában tudod magyarra állítani.

Ez egy mobil APP! Egy Lifehacket javasló oldal! Ami szórakoztat, életvitelt javasol és pénzt is kereshetsz vele. Pofon egyszerű, mint az 1 x 1! Csak meg kell osztani az ismerősöknek! Elkezdeni BIZMOSODNI csak akarat kérdése, nem kell pénz hozzá! 36 napod van, hogy kipróbáld ingyen!  Regisztrálj a lifehack közösséghez itt: 

https://bizmo.red/user/3389

https://bizmo.red/user/3389

Ez egy kilenc szintes, sávokra osztott szponzori hálózat (MLM), ami be van integrálva a lehetőség mögé. DMS azaz Dynamic Matrix System a neve, ami egy forradalmian új megoldás. Fontos a valós regisztráció, mert ha 1 x rosszul regisztráltál, nincs visszaút! 


0
Az oldal a világ legkönnyebben használható weboldalkészítőjével, a Mozellóval készült.

 .