LÉLEKKULCS
Milyen varázslatot teremt az életedben ha választod?
www.lelekkulcs.com
 

Mi az az Access Bars®?

A bárok a fejen lévő 32 pontot jelentik, amelyeknek a finom, lágy érintésével oldódnak azok a blokkok, gondolatok, érzések, döntések, ítélkezések és hitrendszerek, melyek bármely életünk folyamán hatással voltak ránk, és amelyek lenyomatát az agy eltárolja. Mi történik egy kezelés során? Amikor a bárokat futtatjuk, az olyan mintha megnyomnánk a törlés gombot a számítógépünkön. Minden Bars kezelés 5-10 ezer évnyi korlátot tud feloldani arról az életterületről, amelynek a pontjait érintik. Ez egy rendkívül nyugtató folyamat, amely az életed bármely területéről képes feloldani a korlátokat, amiket hajlandó vagy megváltoztatni. A bárok futtatása során az agyhullámok lelassulnak, és olyan agyhullámokat produkál, amit csak több évtizede meditálók szoktak elérni. Ebből a térből bármit megváltoztathatsz az életedben, még azt is, amiről azt gondoltad hogy lehetetlen megváltoztatni. A bárok futtatása legrosszabb esetben egy jó fejmasszázs élményét nyújtja, a legjobb esetben az egész életed megváltozik!


Bach-virágterápia

A Bach-virágterápia a holisztikus gyógyászat egyik gyöngyszeme. Teljes embert (test-lélek-szellem) vesz figyelembe. Diszharmonikus tünetek jelentkezésekor a valódi okokat keresi és oldja, nem a fizika betegségre koncentrál.


Bővebb információ: itt !


Numerológia

A numerológia nagy segítséget jelent, hogy az ember megismerje és elfogadja önmagát, ami által a környezetében élő embereket is könnyebben megértheti.
A numerológia több ezer éves atlantiszi tudomány.
A számok misztikus tartalmát vizsgálja és a számok mellé rendeli a bolygók energiáit, ami hatással van az ember mindennapjaira.

0
Az oldal a világ legkönnyebben használható weboldalkészítőjével, a Mozellóval készült.

 .