MINIMAL ART FAMILY
 

MINIMAL ART FAMILY

Megérkeztek a Minimal Art Family Official ruházati termékei. Női, Férfi ruházatok és számos egyéb kiegészítőkre csaphattok le.
Részletek a weboldalon www.minimalartfamily.com

A termékpalettánk folyamatosan bővül, ezért érdemes sűrűn látogatni weboldalunkat. Készülj fel a nyárra, és válassz minket egyedi grafikáink és hihetetlen kedvező áraink miatt.

A baráti szerveződés idővel kinőtte magát és egy komoly nemzetközi szervezeté alakult. Egyre több művész csatlakozik hozzánk, rendezvényeinken egyre több érdeklődő jelenik meg.

2016 Januárban bejegyzésre került a Minimal Art Family Records. Fő stílusa a kiadónak a Minimal és a Techno. Saját művészeink mellet számos vendég és feltörekvő tehetség munkájával találkozhatnak majd.

De mindez nélkületek nem sikerült volna, ezért ez legfőképp ez a Ti érdemetek.

Köszönettel Minimal Art Family


Rólunk:

Minimal Art Family, más néven MAF, egy fiatal művészekből álló csapat, melynek célja a kultúrélet szférájának betöltése, a művészei bemutatása, népszerűsítése és megismertetése, illetve a közösség összefogása, melynek érdekében számos programmal és rendezvénnyel kedveskedünk.

Kreativitásunk több ágon valósul meg: Művészek, Producerek sokasága igyekszik átnyújtani az érdeklődőknek az igazi MAF élményt.

Művészetünk egyszerűsége mindenki számára befogadható, feldolgozható, stílusunk nem határolódik el az underground szélsőséges irányzatoktól sem.

Grafikusaink, divattervezőink gondoskodnak az egyedi szabású és mintájú ruhadarabokról, amivel tovább népszerűsíthetjük a MAF brend-et.

Szervezetünk sokszínűsége is azt mutatja, hogy nem csak egy adott réteget, érdeklődési kört foglalkoztatunk.

Csapatunk felkarolja a feltörekvő tehetségeket: a 2011-ben induló Minimal Art Family TV (MAF TV) lehetőséget nyújt a bemutatkozásra minden olyan művész, zenész, dj, producer számára, akik szeretnék megmutatni magukat.

Rendkívül színes és változatos műsorunk minden héten a hét utolsó napján, azaz vasárnaponként este 18 órától - 21 óráig ÉLŐBEN látható.


Próbaterem:

Szeretnél te is profi körülmények közt gyakorolni? Tudásodat egy magasabb szintre emelni? Szívesen játszanál bakelitlemezekről, Pioneer érintőkijelzős lejátszóról? Ha ezek közül akár csak az egyikre is „IGEN” a válaszod akkor ne várj tovább, keress meg!

Próbatermünkben felszabadult helyekre keresek, gyakorolni, tanulni vágyó kollégákat. Akár kezdő akár profi vagy egyedül vagy párosan itt megtaláljátok amire szükségetek van.

Kedvezményes havi bérletek:
5 alkalom x 2 óra = 15000 Ft
10alkalom x 2 óra = 25000 Ft

Egyéni alkalmak:
1 óra: 3000 Ft
2 óra: 5000 Ft


Felszerelés:

Pionner XDJ700 multi touch screen USB-s lejátszók, Technics lemezjátszók, Allen&Heat Xone keverő, Korg effektpad, koaxiális hangrendszer.

Ez a döntés megváltoztatja az életed! Dönts helyesen! Valósítsd meg álmod, mi bebizonyítjuk, hogy nem lehetetlen és segítünk, hogy elérd azokat!

Ne legyél bizonytalan látogass el hozzánk, ismerkedj meg a helyszínnel tedd fel kérdéseidet. 


Természetesen mint minden szolgáltatásunkról erről is számlát álltunk ki

Bármilyen kérdés, kérés felmerülne írj vagy hívj!
Tel: 06 70 978 3390
Mail: info@minimalartfamily.com

 

0
Az oldal a világ legkönnyebben használható weboldalkészítőjével, a Mozellóval készült.

 .